torsdag, maj 27, 2010

Underliga ting

Fler underliga ting som jag träffar på längs min tripp i Sverige. Kanske något att satsa på för den som tror på energi från pyramider. Jag kände en gång en snubbe som hade en pyramid hemma där han satte sig för att samla energi, god karma och allt vad det nu heter.

Inget för mig! Ett svin är ett svin, en idiot är en idiot och en pyramid är en pyramid.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det är vetenskapligt bevisat att pyramider fungerar. På vissa ställen i pryamiden är det faktiskt så att kött inte ruttnar!

Detta beror på att pyramiden utestänger den enrgi som bryter ned samtidigt som den ger energi i ett rent elektromagnetiskt perspektiv.

För de som vill ha dessa teorier eller fördjupa sig ytterligare kan ringa 118100 för där ger man svaret på allt.

Är det så att de inte kan besvara en fråga så skall pengarna återbetalas! Om de hävdar att de ska ha betalt ändå ska man lämna in en polisanmälan till svinet på stationen som får utreda bedrägeribrott eftersom reklamen är utformad på det sätt som det är!

VILL DU BLI HUNDRA, BLI HUNDRA MED 118100!

Som sagt: Får man inte svar skall man kontakta marknadsdomstolen och förbjuda dem att fortsätta med den reklamen mot vite !

Som sagt: Jag är trots allt benägen att hålla med lite. En idiot, ett svin och en pyramid är var för sig skilda företeelser, och det kan man få reda på 118100 också!

// Dr. Snuggles

mr. kolumnen sa...

I synnerhet skall inte grisarna blandas ihop med svinen, men idioterna kan inte hjälpa att de är idioter.

antibimbocompaniet sa...

Det var mycket med pyramider, energier och aurer, då på 70-talet.
Det är sånt där NEW AGE flum, och det har blivit populärt igen. så snart kan man nog köpa sin egen pyramid på postorder.