måndag, december 01, 2008

Sjuk

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISH
Vi skulle göra en spelning och det skulle bli långt att åka, så det blev att fixa en stor buss med bäddar. I bussen ingick dessutom extra trevlig serveringspersonal. Jag somnade så småningom liggande skavfötters med två andra killar, jag i mitten.


Så småningom märkte jag av extravaganta aktiviteter, bussen hade nämligen speglar på väggen och där kunde man helt klart urskilja att något var på G. Så jag tittade efter lite bättre och vad ser jag om inte att båda killarna bredvid mig blir avsugna den till vänster av 2 tjejer och han till höger av en tjej och i överslafen pågår full aktivitet med två tjejer.

Den ende killen som blir utan är jag. Varför just jag ?? Vad har jag….. ”poff”… och så vaknar jag, inser att jag ligger bredvid min fru och är hur sjuk som helst sedan 3 dagar. Jag som aldrig är sjuk!!! Och jag drömmer den ena märkligare drömmen efter den andra på i stort sett ett tema… ja just det

3 kommentarer:

antibimbocompaniet sa...

Sjuk eller inte sjuk, välkommen hem i alla fall. Var orolig att du hade fastnat i Thailand pga upplopp å demonstrationer.Skönt att du är hemma (även om du är sjuk) Kram L

mr. kolumnen sa...

Tack, men ärligt talat behövde du väl aldrig oroa dig. Här är killen som alltid hittar en lösning

Anonym sa...

I och för sig,..men du vet även stora stockar rasar ibland, så det är gott att ha dig hemma, under dessa omständigheter. TJINGALING!!!!!