tisdag, september 09, 2008

Sex


På YouTube hittade jag ett klipp där en japansk tjej visar hur man skall onanera en kuk, alltså en instruktionsfilm för tjejer för hur sex skall gå till för att killen ska ha det bra och tanken slog mig att jag skulle göra en egen... (hmmm, jag ska nog göra det, fast på riktigt, inga hämningar här inte)

Hur många gånger har ni killar inte varit med om följande:

Tjejen tar tag i din snopp i mitten sen drar hon första taget uppåt! All hud tänjs ut på snoppen och det gör skitont, allt medan hon tror att hon gör det skönt för dig. Du kvider av smärta och hon tror att hon gör ett bra jobb och att det är jätteskönt för dig.

Eller den hysteriska varianten när hon skall suga av dig och sedan får för sig: att bita lite är nog skönt, aja aj aj, eller ännu värre, när tjejen inte gillar att suga och gör det ändå, hon tar tag i snoppen och helst skulle vilja ha kirurgihandskar på sig, näe...

Sedan har vi den där hon hysteriskt runkar dig som om kuken vore….. snabbt snabbt snabbt och så hårt att du tror att den ska gå av.

Jag skulle kunna göra listan lång men vi stoppar här innan alla börjar misstolka mig igen, för jag är förstås den allra bästa älskaren på denna jord :-) Om inte annat så är jag nog den kåtaste. Jag testade förresten Viagra en gång. Det var inte att rekommendera för mig, eller rättare sagt för tjejen som var med. Hon såg ut som en riktig cowboy/girl (Zeb Mcahan) en vecka efteråt!

Fast nu är jag ju gift och håller inte på med sådant annat än med min fru. Det fanns en bra anledning till varför jag gifte mig :-)

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISH

9 kommentarer:

Anonym sa...

Inspirerad?

http://www.liveleak.com/view?i=983_1218070680

Anonym sa...

Det där är banne mig en vetenskap.

Dom som är bäst på det är tjejer som gillar att pyssla med blommor. Kolla in hur det ser ut hemma hos tjejen första gången du kommer på besök så vet du hennes förmågor.

mr. kolumnen sa...

blommor o bin :-)

Anonym sa...

Fattar inte vad länken ovan har med sex att göra, men skit samma! Den var helt underbar ;-)

Anonym sa...

Mer passande temat?

http://www.youtube.com/watch?v=Ml_6tdExerQ

ehja sa...

Jag har faktiskt haft en man som föredrog att man började med att dra uppåt. Detta berodde delvis på att han hade ganska trång förhud.

Det finns flera bloggar på Aftonbladet där kvinnor klagar på män som inte kan "hitta rätt bland vecken". Varje dag klagar de på att han inte eggar dem tillräckligt, inte hittar klitorisen -om han ens vet vad det är, inte smeker på rätt sätt osv.


Själv fattar jag att man inte har lust att klaga på en tillfällig förbindelse.

Men har man sex med någon flera gånger så bör man ju kunna hitta sätt att förmedla missnöje resp gillande. Typ vrida sig rätt o stöna lite högre. Eller "hjälpa till" lite själv.
Man behöver ju inte säga vad man inte gillar, bara visa hur man skulle skulle vilja ha det.
Inte alltid lätt, men ibland kan det vara nödvändigt.

Jag sex med en kille en gång som bokstavligt talat tuggade på mina bröstvårtor.
Det gjorde så #¤%& ont!
Nafsa, visst!
Men bita hårt, nej tack!
Hade jag träffat honom fler gånger, så hade jag varit tvungen att säga nåt. Jag har ju så små tuttar ändå,så brösvårtorna har jag inte råd att förlora!

mr. kolumnen sa...

Ehja

Nä du, man drar inte fösta taget uppåt, det gör bara sååååå ont....

och han killen du vet, han var väl helt enkelt hungrig :-)

Anonym sa...

Hej vi är ett par som hejar på Ehja!!!!
Själva trivs vi bra!
Ingen av oss tar varken för löst eller hårt På (i) varandra......

ehja sa...

Tackar!
Om ni tänker efter så finns det säkert nåt att klga på hos den andra. En bra sak kan då vara att öppna en blogg och ventilera det med alla andra, utom den det faktiskt berör. Det är så man gör nu för tiden.