måndag, september 15, 2008

Fotojobb


Idag blev det fler fotojobb. Jag kanske borde pyssla med det på heltid. Det är roligt! Imorgon är det bikinibilder som gäller. Kul att få betalt för rent nöje :-)

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISH

6 kommentarer:

Anonym sa...

nice !!look forward to the beachwear ;-)

mr. kolumnen sa...

to bad weather today :-(

Anonym sa...

Hej Wojtek,

Ny kommer man tillbaka till Din kolumen, och kan konstatera att Du både använder hagelbössor och kameror :)

Väldigt varierande innehåll på denna blog, vilket uppenbarligen torde passa public service kanalen SVT.

När man läser kolumnen, så behöver man ingen TV-apparat, men det har man inte haft på flera år ändå, för man har varit så upptagen med annat mycket roligare än attfå höra på alla skitnyheter om att bösren nu gått ned och att depressionen nu är total och liknande. Vem bryr sig ?

De enda som bryr sig om aktiebörsen är de idioter som satsat pengar där, och vem fan skulle vilja satsa pengar på idioter som äter upp avkastningen i löner och andra förmåner ??

Nä Nu handlar det om att skaffa sig en stor segelbåt. Jag vill även ha ett nytt klubbset för golfen eftersom jag bröt snder det andra och kastade golfvagnen i närmsta damm efter en dålig runda.

Förra veckan hade jag sex rätt på Lotto, vinsten blev inte så stor som jag trodde, men som jag alltid sagt !!! Man får vara glad för det lilla.... Jag hatar när fruntimmer säger så om min hjärna...

När vi nu kan konstatera att det börjar bli vinter i Sverige, så skall jag tamefan kontrollera vilka resor som går till spanien.
Jag vill åka på en vanlig charter resa till kanarieöarna eller någon liknande plats, supa knulla och sola hela dagarna....

hmmmm... Ordet med K i början drar jag tillbaka, för det var fult sagt i TV... Jag är nog lite bisarr till min läggning, och struntar nog i vad jag säger offentlight. Jag måste skärpa mig, eller börja dricka mindre med sprit !!!!

En gång så hade jag ambitionen att påbörja en veckokrönika, men detta drog ut på tiden.... Saken är den att jag blev alldeles för full för att se knapparna på datorn, och då är det fan inte lätt att skriva någon veckokrönika... Man är väl inte mer än mänsklig, och jag ber därför alla mina fans att respektera detta...

Imorgon skall jag åka till Sundsvall och spela golf med en kanonpingla... :)) mmmmm... Hon har 3,5 i hcp, och har erbjudit mig att komma hem till henne på fredag !! Vad skall jag göra. ????

Förmodligen kommer jag att försöka supa henne under bordet, och sedan kommer jag att försöka övertyga henne om att min driver är större än vad den egentligen är.... Mitt problem är faktiskt att jag har alldeles för stor kuk. Den får helt enkelt inte plats i en kvinnoslida.... Har funderat på en operation, men jag är rädd för att bli sövd. Bara tanken på att kirurgen skall ta fram kniven och skära ned kuken till en mindre storlek får mig att rysa...

Flera gånger har jag också tänkt på att åka till Liseberg för att ge en sån där grön nalle en smäll på käften. Det hände faktiskt en gång att han sparkade mig på smalbenet för att jag råkade stöta till honom i kön.... Detta har jag inte glömt !!!!

Nåja, mycket verkstad och lite skitsnack blir det ! Men det får man ta, om man är idiot !

Avslutningsvis, så försöker jag att sammanställa mitt CV, och det lyder så här (utkast)

*******

Hej,

Jag är en glad kille som inte vill jobba, utan är mest intresserad av att tjäna pengar. För det mest är jag pålitlig, men om jag inte orkar stiga upp en morgon, så skiter jag helt enkelt i det.

Dock kan jag lära mig det mesta beroende på vilken lön jag får. Jag brukar likna detta vid hur en hora jobbar, och detta anser jag personligen vara en merit. Jag är vidare social och gillar att umgås med kvinnor mellan 20-25 som väger mindre än 50 kg.

Jag vill även tillägga att jag är öppen för sex på jobbet.

Lönekrav 50.000 kr/ månad. 6 månaders semester och fri taxi efter kl. 14.00 med inträde på närliggande porrklubbar.

Tack för mig denna gång.

Vi ses nästa vecka

Mvh
The Nice Guy / JJ

Anonym sa...

Snälla JJ åk till Liseberg och åk Rainbow!!!!!

Anonym sa...

till jj,
sök hjälp! snarast!

Anonym sa...

JJ...du är sjuk...mycket sjuk...nästan på samma nivå som P. Parfalk...