tisdag, januari 08, 2008

Mansförtryck och kvinnovälde. FörordFörordSerien Mansförtryck och kvinnovälde på Kolumnen

Genusdebatten i Sverige lider av svår slagsida. Det politiskt korrekta etablissemanget i Sverige låtsas att bara det ena könet har svårigheter och problem.

Kolumnen tar upp den andra halvan av verkligheten. Den nedtystade halvan. Det som väldigt många tänker men nästan ingen vågar säga. Det finns ett omfattande mansförtryck i Sverige idag. Kvinnor har många fördelar och privilegier som antingen "inte räknas" eller också tystas ned.

Feminismen har urartat till en kampideologi som låtsas eftersträva jämställdhet men i verkligheten bara eftersträvar fler och fler förmåner för den egna gruppen. Dessutom försöker feminismen bakvägen införa en kollektivistisk människosyn.

Kolumnen tar upp: kvinnliga härskarteknikens sex metoder, hur riggade forskningsprojekt skapat mansfientliga myter, hur kvinnor gynnas i domstolar, hur kvinnors misshandel av män tystas ned – och mycket mer.

Som underlag till denna diskussion boken:
Titel: Mansförtryck och kvinnovälde
Författare: Pär Ström

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej jag har försökt titta på de tre sissta videorna,.....men det står bara"this video is no longer availeble" Hmmmmmmmm.......

Anonym sa...

Och inte nog med det ,det börjar med ,...We sorry,...Suuuck!

Anonym sa...

Jag skulle ha sagt att män är värre än djur. En del våldsamma män kan till och med njuta av kvinnors lidande. Det gör inte djuren«, säger IREEN VON WACHENFELDT.
http://www.uppmana.nu/content/view/5315/92/

Anonym sa...

Fyfan jag skäms som kvinna när jag ser videoinslagen.
Vilka jävla bitterfittor rätt ut sagt!!!
"Nästan så gott som alla män tar till våld och våldtar" Bullshit!!
Jag har inte ord, så jävla arg blir jag!!!

JAG Netta 42 årig KVINNA, lovar och svär att jag skulle ta till våld om jag mötte en sån jävla kärring och jag skulle våldta henne med den största dildon jag kunde hitta.

Netta!

ehja sa...

Jag håller med Netta. Ja, om man bortser från dildogrejen då! :)

Anonym sa...

He he...ja jag håller med Ehja. Det är helt sjukt vad detta har gått över styr för vissa. Nu är ju tack och lov inte alla kvinnor som tanterna i filmen.

Om vi säger så här då. Jag tror att det finns fler "elaka" män än "elaka" kvinnor. Jag tror att det är mycket lättare att komma undan som "elak" kvinna än som "elak" man.

Elak är då t e x våldtar, mördar, super och slår små barn...

Anonym sa...

Hahaha!!! Jag förstår dej Ehja, men det var det värsta och äckligaste som dök upp i huvudet just då.
Fast det enda som kanske hjälper och för att få tyst på dom en gång för alla är väl att trycka den så långt ner i halsen på dom istället.
Eller som jag nämnt innan, sätt dom på en öde jävla ö.

Netta