torsdag, november 07, 2013

Det politiskt korrekta Sverige


Tittade på UG igår och kan inte låta bli att slås av den svenska avunden. En reporter som småaktigt förföljer beslutsfattare och jagar kvitton. Det säger ju sig självt att den som har makt också drar nytta av den. Det hade reportern också gjort om hon fick möjlighet. Jag försvarar inte själva beteendet att låta skattebetalare betala dyra krognotor men undrar bara: vad är nytt under solen? Att människor ur alla samhällsklasser roffar åt sig så fort tillfälle bjuds är väl knappast någon nyhet.  Oavsett den moraliska riktigheten i handlandet andades programmet ren och skär och äkta svensk avundsjuka, icke att förglömma politiskt korrekthet.


I motsats till vad som förevisades med iver i det ovanstående lyser världens största tävling med sin frånvaro i medierapporteringen, nämligen
Miss Universe. Anledningarna därtill är ju välkända i Sverige vars jämställdhetsmantra nu känns oerhört pinsamt och inte minst det faktum att vi pådyvlar alla andra länder ”den rätta läran”. För den intresserade bifogar jag länken, och ja, Sverige är med i tävlingen fast frågan är väl närmast hur de hittade vår tävlande? Borde inte Sverige försvara sitt allmänna rykte om att ha världens vackraste kvinnor? Fast det var väl förr det. Den svenska synden existerar ju inte längre och har ersatts av sexterapeuter.

Vad är det för Sverige vi lever i? Inte undra på att utvandringen nu är större än invandringen! Tänk på det alla SD-idioter

Ja det vara bara några ostrukturerade tankar från mig ikväll. Jag återkommer.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk på helgdagar istället.

http://www.dinstartsida.se/kalender/helgdagar/

Anonym sa...

http://www.youtube.com/watch?v=FFowIfC5bqs

Du vet från vem !!!

Ta det lugnt och försök att istället tala lugnt.

Dina åsikt respekteras men jag tycker att Du har en konstig inställning när Du lägger ut andra på nätet och roar Dig på andra människors bekostnad.

mr. kolumnen sa...

Men Gud... lever denna blogg, hahahaha