tisdag, februari 22, 2011

Asiatiska kvinnor vs svenska kvinnorI förra veckan blev jag kontaktad av TV4 för att medverka i Kvällsöppet. Programmet skulle handla om kärlek mellan gränserna. Nu anade jag ugglor i mossen, tackade nej och mycket riktigt var rubriken istället ”fruimport” och kvinnor som misshandlas av elaka svenska män, det är ju så mannen alltid framställs. Eller som den avskyvärda feministen och manshaterskan Unni Drougge själv uttryckte saken i programmet, nämligen att hon helst såg män ”som inte är dreglande och inte urindroppande och inte viagraknaprande” så som den svenska mannen är enligt vedertaget feministiskt synsätt.

I feministernas Talibanvälde som Sverige på senare kommit att kallas i internationell media är ju en kvinnas förmåga att skapa trivsel och god atmosfär inget eftersträvansvärt. Ej heller har jag personligen någonsin de facto haft ett förhållande med en svensk kvinna som kan laga god mat, än mindre att städa, knappt att ha sex, för hur skulle det se ut med tanke på maktstrukturer och könsmaktsordningen när en kvinna blir påsatt. Allt det är ju ”kvinnofällor”.

Klart är att den man som väljer en asiatisk kvinna framför en svensk har mycket att vinna

Se hela programmet Kvällsöppet här
På Kolumnen har det skrivit en del om asiatiska kvinnor
Läs mera på Genusnytt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag anade samma sak som dig:) var inte intresserad att åka till stockholm och förklara mig själv varför jag som svensk man utnyttjar dessa thai kvinnor. Jag är så trött på den svenska feministiska synen som träder fram vid dessa tillfällen. Om någon är utnyttjad så är det jag, me and only me (ste...n)
Men så får man väl inte säga...
ja ja life goes on if you avoid the stupid ones:)

mr. kolumnen sa...

Vad ingen av dessa rabiata feminister har lyckats att se är hur blåsta de flesta västerlänningarna IRL blir av dessa ”stackars” kvinnor i Thailand. Jag har haft tur, men har man tur så är fördelarna oslagbara