torsdag, oktober 07, 2010

Sanningen om SverigedemokraternaFilmen illustrerar mycket väl hur snacket går hos Sverigedemokraterna när de tror att kamerorna är av. Under den välpolerade ytan gror rasismen. Särskilt stötande är kvinnan med den ryska brytningen. Man skyr heller inga medel, inte ens i den allra högsta partitoppen attattackera journalister eller göra inbrott för att göra sig av med komprometterande bevismaterial

När jag hade grävt upp filmerna ovan blev jag lite nyfiken på människan som häromdagen här på sidan spydde ur sig kommentarer om att jag är ett kommunistsvin, bidragssvin mm. Jag gjorde lite efterforskningar med antagandet att ”på sig själv känner man andra” och kom fram till ett mycket intressant resultat.

Människan i fråga är föga förvånande Sverigedemokrat. Han är dömd för misshandel. Han har nio barn och är på pappret skild fast han i verkligheten bor tillsammans med sin fru. Han taxerar noll sedan fem år tillbaka fast han arbetar. Det i syfte att få ut bidrag i form av underhåll och bostadsbidrag från staten. Han är sedan lång tid tillbaka satt ”under lupp” av myndigheter som bara väntar på ett snedsteg så man kan dra på en stor utredning.

Det finns naturligtvis mer att berätta om just den sverigedemokraten som jag för närvarande håller för mig själv men i stort är det just så det ser ut i de Sverigedemokratiska leden. En betydande del av dem är just socialbidragstagare eller på annat sätt bidragsberoende alternativt förtidspensionerade, alltså försmådda människor som lever på vår välfärdsstats välvilja, människor som inte tvekar att gå över lik för att roffa åt sig. De ser invandrarna som ett hot (på sig själv känner man andra) och blundar för att vi i Sverige förmodligen har världens bäst utbildade taxichaufförer, spärrvakter, diskare, städare mm. För visst är det så att man måste vara hjärnkirurg för att skura toaletten och ingenjör för att köra taxi, bilen kan ju gå sönder! Så ser det ut i Sverige idag, i alla fall om man heter Mohammad och är ett bidragssvin.

4 kommentarer:

nusen84 sa...

Skulle antagligen gjort detsamma med väskan om någon försökt filma mitt privatliv.. Hoppas SR varit lika demokratiska och smygfilmat även de övriga partierna. Om sanningen ska fram, ska all sanning fram.

Sverigedemokraterna har vissa dåliga karktärer helt klart såsom alla partier har, de vikiga är att de inte sitter i partitoppen och styr politiken..

Anonym sa...

Det är ju det de gör, styr och ställer, men du kanske missade att det var Jimmy Åkesson som gick in i hytten, du kanske missade SD som gjorde inbrott i reporterns hytt, du kanske missade hur det pratas när ni tror att kamerorna är av!!

//LD

Anonym sa...

Det ar ett j-a tjat om SD. Det räcker väl att konstatera att det är skitstövlar

Anonym sa...

LD. Ska du tala om inbrott, Det kaliber gjorde var inbrott om något... SverigesRadio ska inte leka åsiktspolis. Förföljning och infiltration är polisens jobb om det finns misstanke av brott, inte vänsterextremisters verktyg för att avslöja vad folk säger på fritiden. Tror vem som helst skulle vilja göra sig av med omedvetna inspelningar av sig själva, speciellt om man är på lyset. Det är inget unikt för SD-anhängare, dock bara de som utsätts för sån här häxjakt. Sveriges demokrati är ett skämt.