måndag, september 06, 2010

Var starkJag har aldrig mött en bitter person som varit tacksam, inte heller en tacksam person som varit bitter

Girighet, själviskhet, högmod, att inte sträcka ut en hjälpande hand när någon fallit, det hör inte hemma hos mig!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Snälla.... Jag behöver hjälp med 200.000 kr. Kan jag få detta? Det skulle betyda så mycket för då kunde jag förverkliga mina närmaste planer med en resa för att bota mig och leva livet under en månad och det har läkaren sagt att jag ska göra för att må bättre. Har vänt mig till flera hjälporganisationer men bara fått nej. Kan konstatera att de inte vill hjälpa människor i verklig nöd varför det återstår att fråga Dig?

Om jag fick dessa pengar så skulle jag ha råd att resa och se världen, kunna gå på casino i Las Vegas och köpa goda dyra fina drinkar och åka lite Limousine, kanske bevista något fint pittoreskt konstmuseum, köpa nya kläder och bjuda lite snygga gatuflickor på underhållning... Jag vill ge för att få tillbaka... jag tror att detta hade kunnat förändra världen, ivart fall under en månad.... Därför ber jag Dig att vara givmild och tillmötesgå mig i dessa krav. Jag behöver DIN hjälpande hand.

Hälsningar från en som lever i nöd.

// HANSOM

mr. kolumnen sa...

Vad är dina besvär? Det finns ett antal fonder att söka pengar ur och jag kan hjälpa dig med en lista över de som skulle passa för att förverkliga dina drömmar

Anonym sa...

Ja det vill jag gärna...

Ge en lista på åtminstone 10 st. så att jag kan skrapa ihop två miljoner för det hade gjort att min depression försvann... Jag är i behov av en hjälpande hand från omvärlden.

mr. kolumnen sa...

Här får du länkar till några fondsajter

Stora fondboken
http://0-www.globalgrant.com.www.gotlib.goteborg.se/cgi/swe_new/gg.cgi?sid=&language=swe

Länsstyrelsen
http://www.stiftelser.lst.se/StiftWeb/SSearch.aspx

Anonym sa...

Tack för Din utsträckta och hjälpande hand. Nu känns det bättre. Mitt liv kommer att få en TOTAL förändring och nästa gång Ni ser mig så är det jag som viner förbi i en Porsche, Mercedes cabbe eller en Ferrari....

Mitt liv känns så mycket bättre nu när även jag har fått förutsättningar att lyckas.

På Onsdag är det jag som går ner till arbetsförmedlaren och sträcker upp det tredje fingret på höger hand samtidigt som jag har ett stort smile på läpparna och säger en kommentar som jag lärt mig från Amerikanska filmer; "FUCK OFF"!!!

Jag kommer också att sluta på detta förbannade LOTTO tippande som mest drar pemgar på Onsdagar och Lördagar....

MITT LIV HAR FÅTT EN NY FÖRÄNDRING. JAG GILLAR ATT RESA, FISKA OCH BARA HA DET BRA. JAG ÄR NÖJD OCH INTE BITTER..

// HANSOM

Anonym sa...

BTW: Vad är det där för jävla snyftvideo som Du lagt in på kolumnen? Tror han att han är duktig på nåt vis eller? Bara för att han inte har armar eller ben?

Ä lägg av.......

Han driver det där i rent kommersiellt syfte och spelar på andra människors känslor med ett enda syfte! ATT TJÄNA PENGAR...

Lågvattenmärke.

// HANSOM

mr. kolumnen sa...

Käre Hansom.

Det är min fulla övertygelse att alla kan uppnå lycka. Om den för dig betyder att susa omkring i en Ferrari och det får dig att växa som människa eller åtminstone får vissa kroppsdelar att växa så är det just den förutsättningen som du behöver för att bli lycklig. Jag är glad att jag har kunnat hjälpa till.

Vidare får jag avråda dig från att visa tredje fingret på arbetsförmedlingen. Jag förutsätter, grundat på ditt namn, att du kommer från en annan kultur, men det är inte så vi löser våra konflikter i detta land. Det kan i värsta fall leda till att du blir anhållen, dvs instängd i ett litet rum som kallas för cell och du kan inte använda din Ferrari eller resa.

Men låt oss glädjas åt att ditt liv känns mycket bättre nu och att du fått förutsättningar för att lyckas. Därför avråder jag bestämt från att sluta spela lotto. Dels mister du chansen att skaffa ytterligare en bil, t ex en Mercedes för att maximera din lycka samt den spänning det innebär att fiska och bara ha det bra.

Högaktningsfullt
Mr. Kolumnen


PS. Han på videon utan armar och ben och som utan min hjälp valde att stå upp gillar också att resa. Jag kan förmedla kontakten eftersom lycka och drivkraften att tjäna pengar samt sättet man gör det på tycks vara likartat i era fall. Jag sträcker alltid ut handen för att hjälpa till.

Anonym sa...

Jag vill ha semester och en miljon på kontot... (I Euro)...

// HANSOM

hur kunde veta jag var från annat kulturen? Och vad menas med orden högaktningsfullt? förstå inte? betyda hög och full?