torsdag, juni 17, 2010

XXX:s nervsammanbrott ledde till...

(Bilden tagen för ca 1 vecka sedan)

SMS 2010-06-18
Dottern: ”Jag tycker att du ska hålla din käft stängd och lösa dina egna problem” , nyss fyllda 15 år, till höger på bilden.

.

7 kommentarer:

Anonym sa...

uppror kallar man det - hon är i den värsta tänkbara tonårstiden som finns - vill vara äldre än man är - skita i allt - det löser sig,tycker man..jag har haft den pärsen med min nu 18 åring -som ÄNTLIGEN fattar vad han gjort..skitit i skolan - avstängd från gymnasiet - straff i 2 veckor som samhällstjänstarbetare...många sömnlösa nätter har det blivit..men nu får han ta sitt ansvar - han är myndig..Ta till alla resurser du kan är mitt tips.TH

antibimbocompaniet sa...

Tja, antar att det inte fastnar nåt emellan de örönen när det gäller regler. Synd

agneta elmgren sa...

hej vill lämna en liten kommentar gällande bilden du tagit från mig! Tjejerna är absolut inte berusade, jag och min sambo var med hela tiden, de fick inte heller gå ut själva där nere på hela veckan. Vi hade en mycket trevlig vecka och tjejerna skötte sig exemplariskt. Jacki pratar gott om dig och Anna. Jag tycker dock det är sorligt att se att du lägger ut era liv på bloggen. Det finns ett talesätt; Det är inte ens fel att två träter! Har du frågor kring vår resa är du välkommen att ringa mig Julias mamma Agneta Elmgren 0720187660

mr. kolumnen sa...

Jag håller med dig. De ser helt nyktra ut och drinkarna har de köpt alldeles själva!

Anonym sa...

Vika regler skulle det va, som jag skulle ha diskuterat med någon här ???

agneta elmgren sa...

Bästa bitterkuken!
Det var min sambo som köpte in drinkarna! om det nu spelar någon roll!!! drinkarna innehöll ca 2 cl alkohol och de fick en var. Du förstår väl att dom fräckar sig! Vi var med hela tiden, det finns bildbevis från andra sidan bordet, om du nu fått för dig att tjejerna inte skulle vara nyktra. Får säga att det iaf är lite underhållande att läsa i din blogg åtmindstone av det jag sett hittils.
Hälsn Agneta

mr. kolumnen sa...

Roligt att du finner det underhållande att läsa min blogg. Vad som hände i Grekland samt ansvaret för detsamma får dock avgöras av en oberoende tredje part.