lördag, mars 20, 2010

Jaqueline Wybraniec

Egentligen lovade jag mig själv att inte skriva om min konflikt med min dotter Jaqueline Wybraniec. Men när telefonsamtalet från Jonny kom idag, när min dotter formligen slängde sig om halsen på honom på Frölunda Torg, så förstår jag hur pressad hon blivit av familjerätt sos och polis, och inte minst av svinet Bengt Johansson och sin mor som tar noll ansvar och har allvarliga missbruksproblem

Jag är ledsen för alltsom hänt dig Jackie, det vet du. Jag kan inte lämna ut telefonnummret på nätet men du kan maila på kolumnen@gmail.com

Jackie jag älskar dig över allt annat!

PS. Dada kommer hem imorgon och Lisa har skrivit till oss här

PPS. Det finns riktigt tårdrypande ljudfiler om hur det ligger till som Jaqueline har spelat in med sin mobil och skickat till mig, men av hänsyn till Jaqueline lägger jag inte ut dem

Kortfattad motivering till tingsrätten

Kram
//pappa

2 kommentarer:

jaqueline wybraniec sa...

jag vill inte prata med dej så förvänta dej inte att jag tar kontakt med dej. lägg inte ut något mer om mej! är det verkligen så svårt att fatta!

jag har läst det som lisa skrev bara så du vet och jag e inte pressad över huvudtaget, jag är målmedveten. Sanningen och min vilja ska fram!

jag slängde mig runt jonny för att jag saknat honom och pga DIN och hans relation har inte jag velat ta kontakt med honom.
Men nu vet jag ju att allting jag gör eller säger informeras du om , tror du iaf.. och som vanligt ÖVERDRIVER DU DET PÅ DIN BLOGG!

de inspelningarna är 2 år gamla FORTFARANDE!! och du har inte tagit bort de överhuvudtaget så LJUG INTE! Det är dessutom respektlöst av dig att använda sådana personliga saker till din egna fördel!

OCH VA FAN HAR BENGT MED DETTA ATT GÖRA?? TÄNK EFTER LITE PÅ VAD DIN FRU HÅLLER PÅ MED IST OCH HUR HON BEHANDLADE MEJ;)

// jaqueline wybraniec som nu är skriven hos sin älskade mamma.

mr. kolumnen sa...

Jag diskuterar inte detta vidare offentligt.

Jag konstaterar bara att ditt svar är precis som man förväntar sig från en trotsig tonåring som "vet allt"

//Kram pappa