lördag, mars 06, 2010

Anonyma fegproppar

Jag har fått en del ”anonyma” 14-isar på kommentarerna. Fegproppar som inte vågar stå för sin åsikt. Nästa gång en sådan kommentar kommer så kommer jag att publicera all info om dig. Denna är följande:

1. Ip-nummer
2. Namn, adress på den som står för abonnemanget
3. Telefonnummer
4. Din Internetleverantör
5. Vilka sidor du tittat på och hur länge och under vilka tider
6. Din dators namn, Operativ och lte annat

Jag kan även vidta andra åtgärder!

Jag loggar allt! Dessutom har jag ögon på er överallt. Era små ligister! Jag skulle kunna berätta en lustig episod från nyss i Frölunda men låter bli. Jag håller mig inom anständighetens gränser.

6 kommentarer:

Anonym sa...

e det meningen att jag ska bli rädd nu ?
hur vet du att den ens e så "fjortisar" har du redan kollat upp alla. det e fan något fel på dig isf.jag bryr mej inte om du kollar mej för jag kan säga vem jag är direkt. du har alltid sakt att du kana hantera kritik och inte bryr dig om dina kommentarer sen har du också alltid sakt att du vill ha mer kommertarer och nu när du väl har det ska du göra dig av med de genom hot?!

jag förstår inte logiken..

jag är iaf inte rädd för att säga vem jag är o vad jag tycker!
jag tycker du är rent av HEMSK, ÄCKLIG och IDIOTISK när du gör som du gör juste precis nu! hotar folk och som vanligt lägger du ut personliga inlägg, när ska du inse att folk kommer reagera? du skapar dina egna problem, det gör vi alla och inget går att lösa med våld

// en som erkänner saker för sig själv = jackie...

mr. kolumnen sa...

Jackie här finns inte ett ord om våld. Jag är bara trött på fegproppar som tror att de är anonyma och är så kaxiga bakom sina tangentbord. Du har säkert läst kommentarerna och de är inte direkt rumsrena.

I övrigt anser jag att vi ska hålla våra mellanhavanden utanför detta forum, annars kommer vi förstöra ännu mera.

Din pappa som alltid älskar dig

mr. kolumnen sa...

BTW. Jag har inte raderat en enda kommentar

Anonym sa...

till Jackie
du uttrycker dig väl!
håller med dig. Var har Wojtek sin logik? Det stämmer inte.
Tyvärr tror jag inte vi kan göra så mycket åt saken. I varje fall inte jag, möjligen du. Du kan ju försöka. Han är ju din pappa, så kanske han lyssnar lite på dig, ändå.
Sköt om dig och ha det
Christina

mr. kolumnen sa...

Tack Jackie för att du uttrycker dig så väl som tex: hemsk, äcklig idiotisk
Tack Christina för du spär på en mycket infekterad och tragisk konflikt

Logiken kan jag förklara lätt. Det är bara att läsa kommentarerna innantill

1. flabbans fetegänget. Peddar, fyllisar o degobertar. Sup ihjäl er!

2. och resten är då.................. hahaha Idioter ?

3. leave him, you better off yourselt

4. dont take more SHIT

5. Känns det skönt Wojjen ? jag hoppas du njuter och snart är singel igen du förtjänar ingen fru, notoriskt otrogen som du är. har du skrivit äktenskapsförord ? hoppas inte det. FRU WYBRANIEC; SKILJ DIG NU OCH RÄDDA DITT LIV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. you have brain, just leave him, and for his child (one of them), you should think about that you are just a child, fell sorry for you, what a dad, does he LOVE you? Really, for his wife leave him now

7. om ngn är osmaklig, så är det väl Wojtek!!!!!!!

8. ja han är mycke osmaklig o egoistisk att trasha andra går bra men minsta lilla mot honnom är hot o personligt.öm ni visste vad han är kababel till skulle ni bli förvånade.vill han inte ha inlägg tycker jag att han skall lägga ner bloggen o gömma sig i Thailand förevigt. äckliga feta peddo svin !!

9. håller med dig! han är kapabel till vadsom helst o gnäller o är självömkande men som sagt så kan han förstöra andras liv utan minsta empati! ett sorgligt kapitel. lägg ner bloggen.

10. "L" du är ju lika dum som Wojjen inte konstigt att ni är vänner. och vem fan är du som vet att ingen annan vet något om Idioten ? folk vet nog mer än ni tror !

11. tror någon att han gifte sig för att han bliv förälskad ????? nä, just det !!! vet ni varför ????? tycker så synd om den lilla flickan som han lurar och bedrar. kan ingen hjälpa henne ?????


DETTA ÄR INTE YTTRANDEFRIHET! DETTA ÄR MOBBING AV PATETISKA AVUNDSJUKA FIGURER. DETTA ÄR FÖRTAL PÅ EN GROV ÅTALBAR NIVÅ!

Anonym sa...

Jag har inte skapat dina konflikter, det lyckas du så bra med själv!
från den du inte lyssnat på, trots mina råd
Christina