söndag, december 27, 2009

Gåvor till Ehja

Jag har de senaste dagarna blivit falskeligen anklagad för att ha stulit pengar, inte lämnat igen pengar, inte skänkt pengar och då finns det bara en sak som gäller, bevis!

Jag har en dålig vana att spara kvitton. Tyvärr vet jag inte alltid var. Jag har skänkt pengar till Ehja och mer än vad som framgår av de kvitton som jag hittat nu. Så är det med det. God jul


PS. På tal om gåvor. I år skänkte jag 2000 kr till UNICEF som div julklappar i år och fick detta i mailboxen17 kommentarer:

ehja sa...

Från dig till mig:

"Hej

Det är inte mycket att komma med men som en gest satte jag in en 100 kr till dig. Situationen är fruktansvärd här och jag vet inte hur jag skall lösa allt. Mitt visa går dessutom ut den 1 jan. Jag är smått sagt förtvivlad både över mitt eget personliga misslyckande och över alla svek. Jag krävs på en j-a massa pengar här nu!

Så fort jag kan kommer jag hem till Sverige, slickar mina sår och förhoppningsvis börjar på nytt.

Lycka till med allt och Gott nytt år. Själv har jag inte en spänn kvar.

Det är två hyror som "försvunnit här" och en massa oklarheter med ditt o datt. En hyra har tack och lov blivit "funnen". Jag har grejer till tusan här som jag inte vet vad jag ska göra med på två dagar och jag agerar "struts". Men jag vet ju, snart är jag ute i kylan, den verkliga kylan.

Nåja, 100 kr är inte mycket, jag vet, men det var bara för att visa att jag aldrig någonsin blåser någon. Självklart kommer resten också.

Kram och hoppas att du snart mår bättre
Ww
Patong

2005-12-29"

Resten av pengarna kom 3 år senare, när du "bjöd" mig på mat.

"Gåvan" som du skickade har säkert också sin förklaring. Du gör aldrig något utan att få vinning av det själv.

mr. kolumnen sa...

Just det, så var verkligheten, det var bara en av många saker som jag råkade ut för i Thailand. Och du hade mage att tjafsa! Att du tidigare tagit emot både pengar (och de 500 kr ovan var inte de enda pengarna) och datorer som en värste-prostituerad fanns inte helt plötsligt. Att jag var orsaken till att din man fälldes i rätten inte heller.

I övrigt finns det inget fulare än att publicera PRIVATA mail! Men det visar bara vilken low-life du är. Tack för mig. Jag drar ett stort sträck här.

Netta sa...

Lägger mej inte i men MÅSTE bara komma med en kommentar angående så kallade fattiga människor och vänner.
Själv har jag haft en massa vänner omkring mej som aldrig har pengar och som ständigt klagar över det och på att dom måste spara så lång tid om dom skall köpa något dyrare.
Dom har ofta lånat pengar i slutet av månaden MEN...Dom har fanimej råd att röka!!??
Jag har inga sådana vänner kvar tack och lov. För det värsta jag vet är klagande vänner med ciggen i mungipan...*urk*

mr. kolumnen sa...

En stor schweizernöt, den största som finns och 2 paket cig om dagen är standard hos människan ovan. Inte att förglömma minst liter kaffe om dagen. Ca 120 kr/dag = 43800 kr/år

ehja sa...

Vad har jag klagat på, Netta?

Jag lånade ut 500 kr till W, som skulle återbetalas inom 14 dagar. Jag hade fel när jag påstod att jag inte fått nåt, det medger jag, eftersom det bevisligen betalats ut 100 kr som "en god gest".

Du får gärna ha åsikter, men eftersom du aldrig träffat mig, utan endast tolkat mig från det du läst här, skulle jag föredra att du håller dina åsikter om mig för dig själv.

Jag och Wojtek har träffats en gång de senaste 3 åren. Netta och jag har aldrig träffats. Hur kan ni ha en enda aning om hur mitt liv ser ut idag? Vet ni hur många cigg jag röker eller var jag lägger mina pengar? Knappast!

Nästa gång du vill slicka Wojteks röv, Netta, vore jag tacksam om du inte gjorde det på min bekostnad!

mr. kolumnen sa...

Klassiskt fall av förskjutning

http://sv.wikipedia.org/wiki/F%C3%B6rsvarsmekanism#F.C3.B6rskjutning

Inget att bry sig om Netta. Bara för ordningens skull så finns det kvitton på 600 kr, om jag orkar ska jag ta fram de andra också

Anonym sa...

sanslöst småaktigt! jag vet hur mycket du skänkte och hur du hjälpte hhenne

Netta sa...

Som jag skrev "lägger mej inte i" Det var bara min åsikt i allmänhet.
Vad du och Wojjen bråkar om skiter jag fullständigt i!! Och som jag skrev MINA FÖREDETTA VÄNNER...har jag nämnt ditt namn eller hur du lever?? Jag skiter faktiskt fullständigt hur mycke du röker vad du gör och vad du har för åsikter, jag känner INTE dej alltså kan jag inte ha några åsikter om dej...BASTA!!!
Sist men inte minst lilla damen där...jag slickar aldrig någons röv heller inte på någon annans bekostnad skall du ha klart för dej. Jag har ingen åsikt om erat bråk och tänker inte ha det heller.
Som sagt jag pratar om mina gamla vänner OCH INTE DEJ!
Ber så hemskt mycke om ursäkt om du missuppfattade mitt inlägg!

Peace!

ehja sa...

Diskussionen gällde lån av pengar. Att folk lånar och inte betalar tillbaka.
Det var också vad jag reagerade på. Jag vet att W hjälpt mig. Att han satt in pengar till mig vid ett tillfälle som gåva, är inte en anledning att inte betala tillbaka ett lån han han fick 6 månader senare. Vad är det för gåva om man sedan tar tillbaka pengarna under falska förespeglingar?

W vet att jag inte hade varit där jag är idag om han inte praktiskt hjälpt mig genom en umgängestvist och genom en rättegång. Jag har talat om det för honom och jag har också berättat för honom att jag är honom evigt tacksam för detta.

Netta sa...

Som sagt "i don't give a damn"
Du behöver inte förklara något för mej, mitt inlägg hade inte ett skit med dej att göra för jag känner dej som sagt inte, så bespara mej dina puckade kommentarer om att jag skulle ha åsikter om dej och att jag skulle slicka röv.
Håll dej borta från mina åsikter och kommentarer tack, så håller jag mej borta (som jag gjorde från början)från dina åsikter och kommentarer!!

Over and out!

Netta sa...

På tal om vänner Wojjen!
Har en hälsning från Jea till dej :0)

mr. kolumnen sa...

Himla kul, häls häls tillbaka, vad är det man säger nu, God fortsättning eller är det efter nyår? hmmm???

Anonym sa...

..ojojoj..God fortsättning på er allihop..

Har haft några konstiga intriger oxå i dagarna om nåt jag vet eller inte borde veta men fan inte yttrat mig i saken. Bara vetskapen att JAG vet en speciell sak är tydligen för mycket för vissa.(läses säkert av vedebörande) Vad har man gjort för att få dessa s.k vänner.Kramiz T.H

mr. kolumnen sa...

Ja du vet, det är väl alla julklapparna som kostat en massa :-)

God fortsättning på dig med!

stina sa...

Fasen vad synd att ni inte är med på Stjärnorna på Slottet, vilket drag det skulle bli:-)

mr. kolumnen sa...

Betalar de bra? ;-)

stina sa...

Ni skulle säkert göra så kallad "bra TV" så dom betalar sannolikt det ni begär.

Se bara till att få in era respektive gage på separata konton;-)