torsdag, november 12, 2009

Kontrollbehov

En vän till mig som alltid varit mån om integritet är fullständigt desperat efter en ny man och accepterar precis vad som helst efter att tidigare fått nöja sig att vara tillsammans med gifta män. Hon skickar nu följande SMS till mig efter att jag har erbjudit mig att låna ut mitt mobila bredband eftersom hennes inte fungerar:

- Jag uppskattar erbjudandet men måste tacka nej. Jag har, som du kanske har sett, träffat en ny man. Han uppskattar inte att jag har kontakt med män som jag tidigare haft relation till. För att inte sabba allt denna gången också, så vill jag respektera hans känsla och kan därför inte ha vidare telefonkontakt/smskontakt med dig.

Tänk vad man kan acceptera för att tillfredställa sexdriften, att sluta blogga och ge upp vänner. Sorgligt! Vad kommer att hända med detta förhållande när killen är så kontrollerande redan nu? Jag vågar inte tänka men misstänker att det kommer finnas anledning att återkomma.

Alldeles ovanligt är det dock inte att människor helt tappar huvudet till förmån för "kärleken"

--------------------------------------------
2009-11-14

Vederbörande ”vän” ringde idag och klagade på att det framstår som att hon haft flera förhållanden med män som är gifta och hävdar att hon bara haft förhållande med en gift man. Hon klagade vidare på att hennes bild är ute. Såvitt jag kan se är bilden maskad och inga namn finns angivna i texten. Att hon sedan med eget namn valt att kommentera är inget som jag kan råda över

Med det sagt borde alla vara nöjda

-------------------------------------------
2009-11-15

Vederbörande har nu lagt upp en helt fantastisk efterhandskonstruktion på sin blogg på adressen: http://ehja.blogspot.com/2009/11/jag-visste-inte-hur-jag-skulle.html

Sanningen är nämligen den att jag är:

* personen som lyfte Ehja ur en depression, p g a X make
* personen som hjälpte med advokat, kunskap och stöd och som vittnade i rätten
* personen som skänkte ett antal datorer, installerade, reparerade, drog kabel, möblerade
* personen som alltid stödde, lånade ut pengar och ryckte ut mitt i natten
* personen som alltid lagade middag och försökte att få in lite ordning i E:s liv

Minnet är bra men kort

E: som blev tossig då jag inte längre orkade vara hotad till livet av X:et och lämnade E till förmån för en tjej utan tungt bagage

Japp… här har ni storyn

Fråga dina barn vad de minns av den elaka mig. Kan det vara julafton när vi högg granen? Kan det vara alla grillkvällar, kan det vara mig med kastrull och tomatnäsa, alla skratt…


Whatever

3 kommentarer:

ehja sa...

Herregud W!! Du menar inte att du fortfarande grämer dig för att jag avvisat dig?! Jag har inte sex med alla gifta män, vet du. Det var bara en speciell sådan. Jag vet att du tyckte att det var jobbigt att det inte var du! Men... that's life!!
Vad gäller min nya relation väljer jag vad jag vill delge världen. Du har fått ytterligare ett sms där jag gav svar på ditt sms, som löd: "Patetiskt!"
Du är som vanligt selektiv och valde att inte ta med det i ditt inlägg. Din blogg, ditt val! Jag står fast vid mitt första sms, trots dina försök att provocera fram något annat!

mr. kolumnen sa...

Patetiskt försvarstal med ett antal faktafel. Jag tror att det kallas ”förskjutning” på faktaspråk. För ordningens skull, det var jag som dumpade dig för min fru. Du höll inte måttet!

Fast nu var rubriken ”Kontrollbehov” och hur du låter dig hunsas

Anonym sa...

vad ni tjafsar, inte första gången