onsdag, december 12, 2007

Till minne av CesarDet här är Cesar. Cesar blev bara 8 veckor innan någon hjärtlös, grym och samvetslös människa gav honom råttgift.

Cesar dog 2007-12-11 och är saknad av oss alla som kände denna underbara valp

10 kommentarer:

Anonym sa...

fan skäll ut de där jävlarna som döda Cecar från hela min klass!! 6a i nordhem

mr. kolumnen sa...

Tack Jackie och alla från 6A på Nordhem. Tyvärr räcker det nog inte att skälla ut dem. De ser på djurliv (och liv för den delen) helt annorlunda här. Men jag har bara lust att göra något helt annat.

Just nu har jag bara bit och rivmärken kvar i händerna efter att jag lekt med Cesar. Jag kan tänka mig att få andra märken också

Anonym sa...

Aja aja...att döda en hund med råttgift är ju en rätt sjuk handling. Jag antar att det ligger mer bakom en bara ett rent djurhat in general...ja W om det nu var din hund...så kanske någon som ville djävlas med dig.

För läsare som bara är familjära med hundkulturen här i Se kan jag säga att...jag förstår varför thailändare måste hålla efter stammen. Har du någon gång vandrat längs trottoarerna (eee = gatorna) i Bangkok och sett alla dessa herrelösa rabieshundar förstår du vad jag menar. Förhoppningsvis.

ehja sa...

Varför tog det tre dagar för honom att dö? Varför tog du inte honom till veterinären för antingen bot eller en skonande spruta för att få stopp på lidandet?

mr. kolumnen sa...

Mycket enkelt, Först var det som att han var trött, andra dagen spydde han och mådde illa = ätit något i någon soptunna eller dyl, sedan var det för sent

mr. kolumnen sa...

Upplysningsvis är det inte min hund, och det är ingen som vill jävlas med vare sig mig eller hundägaren! Bara att Cesar inte ”passade” in och människor irriterade sig

Det är heller inga statliga ”hundfångare” som ligger bakom detta. Det är riktigt att det finns sådana här och varje hund som inte har halsband, eller som har ett gammalt halsband som inte bytts åker till St. Per.

Själv har jag 2 vakthundar, Lucky och Dam (svart). Himla praktiskt får jag säga. De 2 skrämmer iväg varenda inkräktare. Video utlovas inom kort.

Anonym sa...

Ser fram emot videon...

Anonym sa...

låt mig vara ifred wojtek. jag har inte sagt ett ljud till dig så bara lämna allt nu, det räcker.

mr. kolumnen sa...

???

Anonym sa...

???