tisdag, maj 15, 2007

Brott

Två nya medlemmar i hushållet.

Jag är mycket arg för de är mycket högljudda och jag ska polisanmäla dem för ofredande, de förstör min nattsömn! Sen tjattrar de något obegripligt sinsemellan och det måste ju vara förtal. Häromdagen bet den ena mig i fingret när jag skulle mata dem och det är ju solklart olaga hot om inte rentav misshandel. Jag ska kontakta min gode vän Thomas, han vet hur man gör.

Välkommen in i buren!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Du kan ju alltid nacka dom med köttyxan och lägga dom på stekpannan.

Men ta bort fjädrarna först innan Du steker. Rensa inte ur inälvorna, för detta ger en fantastisk fin och mör smak. Använda bara salt och peppar, och stek dom helst i olivolja.

Det finns även två sätt att servera. Antingen med kniv och gaffel, eller så kan man använda en tesked och gröpa ur innehållet.

Ta gärna en vanlig tomatsallad till eftersom det neutraliserar den salta smaken.

Smaklig måltid.

// Domaren

Anonym sa...

Jag håller med domaren. Men man skall även krydda med lite basilika i hålet där huvudet satt !

Thomas

mr. kolumnen sa...

Eftersom papegojorna inte har någon nämnvärd hjärna gör det ju inget om man parkerar motorcykeln i käften på dem för att sedan köra upp ett spett genom röven och grilla ordentligt. Då blir de möra och fina och några kryddor behövs knappast. Jag har försökt andra metoder men de bara flaxar iväg, jag tror faktiskt de är rädda för mig och lite avundsjuka, för medan de sitter i sin bur rör jag mig fritt. Jag äter och de blir uppätna. Stackare, jag kanske istället skall fortsätta min träning. De lär sig nog snart att hålla käften och på befallning säga Fuck you!

Anonym sa...

Moraliska aspekter på hypotetiska värderingar är vanskliga. Och även en gourmé måste väl få komma till tals.

I väldigt finare kretsar så förhåller det sig även så att man äter svalbon. I detta avseende så skall man hålla i minnet att svalbon är uppbyggt av fåglarnas saliv och ektrementer. Detta serveras på "lyxiga" restauranter som en delikatess...

Oansett Din uppfattning om att Du rör Dig fritt, så kanske papegojorna är av den uppfattningen att burlivet är mångt mycket bättre än ett fritt liv i djungeln.

Det trygga burlivet garanterar i alla fall att de inte blir föremål för andra rovdjurs aptit.

Ser man på saken ur ett positivt perspektiv, så har de två i alla fall varandra. Och enligt ett EU direktiv så skall papegojor vara två på pinnen i buren, varför papegojarnas hem får anses ligga i linje med vad EU bestämt.

Och då kan man aldrig undvika att de två "snackar" med varandra.

Avslutningsvis så känns det härligt att få röra upp lite känslor - mot bakgrund av föregående meddelande - hos papegojägaren...

För det kan inte annat än framgå att det framkom lite vrede pga av menyförslaget.

Men som sagt; Jag vet av erfarenhet att EU direktiven har till syfte att skapa irritation. Det hela är en stor konspiration för att göra undulat- och papegojägarna galna.

// Domaren

Anonym sa...

En annan fin fågel heter GONNORRE och lever instängd under lång tid innan den lär sig kvittra.

// Domaren

Anonym sa...

Ja den fågeln har jag hört talas om.

Mvh
Thomas

Anonym sa...

Gör bokställ av dom!

Netta!

mr. kolumnen sa...

Vid närmare eftertanke bör jag kanske istället använda mig av min kokbok http://alkoloid.no-ip.com/wojtek/kolumnen/ip_010418.html Papegojorna kommer mest troligt lära sig lite hyfs och det finns så mycket annat spännande att äta. Varför ödsla tid och kraft på något som knappt är en förrätt

Anonym sa...

Håller med...

Men kokboken var oerhört rolig...

Tusan, det finns ju hur mycket text som helst här....


// Domaren

Anonym sa...

Hej alla vänliga människor.

Just för tillfället så känner jag att jag vill döma all oskyldiga till böter. Detta pga att jag själv en gång i tiden har köpt sex på en horgata.

Jag skäms inte för detta, men jag vill straffa andra för att må lite bättre själv.

Jag hoppas att Ni alla förstår !

Det är väl inte meningen att man skall kunna kritisera mig i egenskap av domare ?

Nä, folk skall lära sig att hålla sig på mattan !

Det tycker jag är viktigt....

Och är det så att jag bråkat med kärringen hemma en morgon ( ja oftast vill hon inte knulla för hon klagar alltid på att jag har liten k-k) så känner jag inombords att jag måste göra någonting åt det på dagen då jag jobbar...

Nämndemännen har klagat på mig vid flera tillfällen, men då brukar jag säga åt de jävlarna "att jag har minsann läst mera juridik än Ni" och då brukar de vara tysta de små hönsen...

Lagen åt domaren.

Det är min åsikt.

Men många säger att jag är en psykopat i grund och botten, men det skiter jag i, för det är ingen som kan rubba mig.

Svenska folket skall hållas kort.

// Domaren i Malmö