fredag, maj 31, 2013

Sexnöden i Sverige

http://www.aftonbladet.se/nyheter/sverigeligger/article16824929.ab
Den så kallade larmrapporten om sexnöden, eller ska vi kalla den för sexdöden, nämligen att svenskarna har allt mindre sex slog ner som en bomb i finrummen. Ett antal experter uttalar sig nu om de tänkbara möjligheterna. De vanligast förekommande är att vi är stressade att internet har tagit över, att vi inte har tid för varandra. Tidningarna jublar för inget säljer så bra som sex

Ingen har med ett ord nämnt det som jag alltid har hävdat. För det första har det sedan länge i Sverige varit mycket snack och liten verkstad. Men den kanske allra största boven är feminismen.
Varför hävdar jag då detta? Feminismen största käpphäst är ju den ovetenskapliga idén om mannens överordning och kvinnans underordning. Jag kan inte komma på något annat sammanhang där detta faktiskt skulle kunna stämma. Det måste ju vara den ultimat förnedrande situationen för en kvinnlig feminist (feminissar finns ju också) nämligen situationen när mannen sätter på en kvinna. I vart fall är det alltid mannen som penetrerar kvinnan och det måste ju till varje pris undvikas.
Vidare har mannens roll blivit mycket oklar. Samtidigt som han skall vara stark och beskyddande skall han vara en mjukis. Men när det kommer till sex så vill inga kvinnor ha en snäll grabb. Tjejer vill ha  spänning, det ska vara lite farligt. Därför står killen i baren som bjudit på drinkar hela kvällen och får se sin tilltänkta sängkamrat försvinna med en tatuerad kille med väst.

Jag har vidare aldrig trott på monogami trots att jag är (lyckligt bör väl tilläggas) gift. Att ha flera sexpartners är den av naturen fastslagna vägen.

Jämställdhet i all ära men den har inget i sängen att göra. Där måste den svenska mannen lära sig att ta för sig och inte stillasittande acceptera ”inte ikväll älskling, jag är så trött/ont i huvudet/jobbig dag osv i all oändlighet. Till slut blir det ett ekorrhjul som blir svårt att sig ur varpå mannen och för den delen kvinnan söker sig till andra sexpartners. Men då utropar förstås feministen att mannen utnyttjar kvinnans kropp. Men när en kvinna gör samma sak då bejakar hon sin sexualitet.
I sammanhanget är det ju vara värt att nämna den lavinartade ökningen av sexuella tjänster på nätet och i verkliga livet och den framlobbade synen på sexköp i Sverige. Mannen skulbeläggs och kvinnan är ett offer. I själva verket är det en överenskommelse mellan två vuxna parter där kvinnan alltid gått ekonomiskt vinnande ur det hela. Det är rent vansinne att kriminalisera en part av samma handling enbart p g a könstillhörighet. Tur för den svenska mannen att det bara är att sig över till något av våra närmaste grannländer när den svenska feministen sagt nej i evigheter, för jag tror inte för ett ögonblick att lusten på något sätt har minskat för något av könen. Det hela handlar till slut om sex och där gäller inga framlobbade och vid universitetens skrivbord hopsnickrade idéer om under och överordning.
4 kommentarer:

Anonym sa...

Har du suttit inne eller var har du varit?

Elsa

mr. kolumnen sa...

Bara OFF LINE, ej IN CAGE (monkeyhouse)

Anonym sa...

Skickligt hur du vänder det till att mannen är offer.....

Anonym sa...

En stor kuk ger frid i huset!