tisdag, juli 17, 2007

Caramel Chew Chew

http://kolumnen-sweden.blogspot.com/2007/07/tonrsbekymmer.html#c3556057441229800417

"Jag har lagt så otroligt mkt pengar på min dotter och fru de senaste månaderna, helt sjukt mkt pengar. Jag vill nog inte veta summan av allt. Men för mig betyder det mkt så det gör mig inte direkt något. Jag älskar min dotter och min fru och jag blir faktiskt glad av mina inköp och de uppskattar det. Så länge de uppskattar det mår jag bra. När man däremot börjar ta allt för givet, då kanske man skall börja tänka efter lite. Jag vill ha mycket pengar, som Bill Gates. Han kan köpa vad som helst, gå ut och dricka sin Chivas Regal, äta flådig och dyr mat och ändå skänka mest pengar i världen till välgörenhet, och därtill ha mycket mer än så. Han lever alltid på topp men har ändå det där lilla extra alltid. Perfektion."

Detta är inte originalet. Det kanske kan ändra uppfattning om vad jag menade. Det är mer positivt och verklighetsförankrat. Jag vill bli megarik och ha pengar upp till öronen, jag vill ha så jag klarar mig plus mycket till. De flesta i alla åldrar vill bli miljonärer... men men det är väl jag som är en så otroligt mossig 43-åring.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som sunda värderingar, fast jag fattar ju att det var en parodi

Anonym sa...

Åhh ja ba vill ha lika mycke pengar som Madonna ba fast ändå inte om du fattar va ja menar....Öhhhööö!!!

Anonym sa...

Glömde ba liksom skriva Hubba Bubba chew chew före mitt inlägg ...Öhhööö.

Anonym sa...

Sant är att de flesta vill bli miljonärer.
Sant är att de flesta kan bli det.
Sant är också att de flesta inte har viljan, orken eller offerviljan att bli miljonärer.
Sista sanningen är att miljoner är positivt men långt ifrån allt.

Anonym sa...

:)

Hmmm... efter att jag kontrollerat mina ekonomiska transaktioner alltsedan Maj i år , på Fru och barn, så uppgår dessa till ca 52.000 kronor... Puuh bara på spontaninköp !!! Vattenbassänger, cyklar, leksaker, restaurangbesök, kläder, resor och goda viner.

Jag håller med Wojtek. När både fru och barnen är glada så känns det bra... Sedan har vi de pillerknaprande Svenska moral kärringarna med valkar och hängarslen som bara är så dryga och klagar på allt.

Avslutningsvis så skulle jag vilja ge en uppmaning till ett herpessmittat luder i Kristianstad att inte göra mera ljud ifrån sig, får då kanske åskan och blixten slår ned i huvudet på Dig....

Nu lägger vi en ytterligare två rader på LOTTO idag, så skall vi se om vi inte kan få in lite mera kosing :) Känner nämligen en insider på Svenska Spel :)

Ha det !

PS
HELT RÄTT TÄNKT I ÖVRIGT, OCH JAG MÅSTE KONSTATERA ATT MIN FRU FAKTISKT ÄR LITE SNYGGARE ÄN DIN ... Vi slipper i vart fall stora feta hängarslen :) hahaha !!!
DS

Anonym sa...

Herregud!!!! Här var det hög intelligens nivå på dina inlägg *not*

"Gammal men varken hängarsle eller hängpattar."

PUCKO!!!!

mr. kolumnen sa...

Är det något internt här som jag inte hänger med på? hmm hmm