måndag, september 18, 2006

Moderaterna vinner valet

”Ikväll har de som aldrig tänkt tanken röstat på de nya moderaterna” sade Fredrik Reinfeldt i sitt segertal efter valsegern igår kväll. Jag håller med, det är de som inte har ”tänkt tanken” som gett dem makten.

Det har genom tiderna diskuterats legitimitet i demokratin. I andra tider har människor fått visa att de känner till något om statsstyre ideologier för att få rösta.

Det är inte utan att jag idag efter den blåa segern kan tycka att det vore på sin plats att införa denna ordning. För Moderaterna räckte det att byta namn till ”Nya” Moderaterna, och kalla sig för ett ”arbetarparti” för att folk skulle bete sig som idioter. Allt med en morot om lägre skatter.

Men kom ihåg att dessa lägre skatter ska finansieras av de sjuka, arbetslösa och gamla! Moderaterna har alltid stått och står alltjämt för en grundläggande ideologi där plånbokens tjocklek är det som avgör. Den som har ska ha mer och den som inget har ska sugas ut än mera.

Moderaterna eller den sk iscensatta ”alliansen” har inte presenterat ett jobbprogram, de har presenterat ett skattesänkarprogram, och sanna mina ord, innan de är klara inom denna 4-årsperiod, kommer ni arbetare som röstat blått och gått på denna välregisserade teater att kvida och Sverige som land kommer att gå på knäna. De rika kommer att bli rikare och de fattiga fattigare. Det är det som är högerns ideologi.

Ikväll har de som aldrig tänkt tanken röstat på de nya moderaterna

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi har roliga tider att se fram emot, tycker du inte det?