torsdag, juni 18, 2009

Galenskapens galna galningar

Jag fick idag ett privat MSN (där jag kallas BOY):

- boy blev en loj toy med namn roy så skoj med hoj på ploj galoj oj oj woj
- kan man röka soja
- borde du inte sluta att ha sex med dessa hemska västerländska kvinnor. det låter konstigt att du föraaktar dem och sedan älskar med dem - det kan inte bli bra karma.
- Lena ringde mig förresten,
- berätta nästa gång du får ett "ligg" på en västerländsk kvinna





Det säger en kille som syr sina egna kvinnounderkläder och dessutom är kär i en virtuell tjej (videon ovan), ja alltså en tecknad figur. Han har dessutom fått för sig att satansdyrkan är något av det häftigaste som finns, kanske att han är satan själv? Det har något med BDSM att göra som han fastnat i (videon nedan). Följaktligen plågades jag av dessa videor nonstop i ett antal dagar innan han åkte ut från mig. Det är nämligen så att hans härskarinna, alltså hans fru inte ville ha honom och inte killen han bodde hos senare heller. Det är klart att det inte kan vara lätt med förhållanden i Sverige. I synnerhet inte om frun strular på självaste bröllopet som det var frågan om. Lätt att man fattar fattningen då




Sedan gick jag till affären. Där står den unga tjejen med sin kille, bekantskapen hade inte många dagar på nacken. Nu skulle de agera förhållande. De gick där i affären och var jämställda och… såg fullständigt vilse ut. Till slut kom de ut med en gurka, morötter och ett FINT äpple som valdes ut under omsorgsfulla former, samt ett ton godis medan de kom överens om att det fanns en bra pizzeria i närheten.

Jag undrar då hur det står fatt med tjejerna när de uppenbarligen inte kan ta kommandot över hemmet? När det finns frustrerade killar som han med videorna ovan?



PS. Jag får väl tillägga att det inte är något fel på varken musiken eller videorna egentligen, faktiskt riktigt bra

3 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha, han vet ju ine vad loy katoon är, eller som vi säger loy katuj ha ha ha ha

Anonym sa...

he lost it, you lost it, we lost it

Anonym sa...

Glad midsommar på er alla!

// handlaren från hedeby