torsdag, maj 14, 2009

Eurovision Song Contest semifinal 2

Innan omröstningen.
De fem länder som fick högst poäng från mig: Litauen 9, Ukraina 8, Grekland 8, Nederländerna 8, Slovakien 8

I övrigt har jag lust att strypa både ljudteknikern och programledarna

Resultat kl 22:55
Litauen, Grekland och Litauen kom med som jag tippade, att inte Nederländerna kom med är föga förvånande, jag diggade dem, och att inte duetten fron Slovakien kom med är nära på skandal med tanke på Danmarks trallvänliga mjukispop (5 poäng) och Kroatiens ballad (5 poäng) som jag hört ca tusen ggr innan känns det som. Nåja Estland kom med också, tråkigt försök till suggestivitet skrev jag i mina anteckningar om dem.

Det blir kul på lördag! Jag tror att Sverige har en ordentlig chans i år till skillnad från förra årets katastrof som jag räknade ut redan från början

3 kommentarer:

Anonym sa...

Man skall inte hetsa upp sig över bagateller i onödan eftersom detta inte är bra för hjärtat eller kroppens funktioner i övrigt.

Negativ stress (vilket man kan få på grund av en dålig ljudtekniker) kan påverka potensen som i och för sig hjälper medicinbolagen att få sälja viagra.

Mina teorier är vetenskapligt förankrade eftersom jag har tillgång till Google.com.

Netta sa...

Jaha *suck* då är det väl ingen idé att gå in här på ett par dár...

Kram!
Netta

mr. kolumnen sa...

Tja imorgon finns ju något så spännande som Göteborgsvarvet att skriva om också ;-) Och jooo, det blir ordning här också snart, när jag KAN ta bladet från munnen