lördag, mars 28, 2009

Livets gåtor

GOOGLE AUTOMATIC TRANSLATION TO ENGLISHVi diskuterade hela natten!

Min ekonomiska rådgivare hade förträffliga idéer om hur han skulle hjälpa mig dels med min ekonomi men främst att äntligen hitta rätt i förhållande till det motsatta könet.

Slutsats: Mera pengar så inte whiskyn tar slut så att alla kvinnor därmed fortsättningsvis ser vackra ut och vi ännu vackrare

2 kommentarer:

Anonym sa...

Detta inlägg är fantastiskt. Att se Svullo (Mikael Dubois) så här på morgonen varvat med Dina fläskiga snarkningar gjorde att jag skrattade så mycket att jag trillade av stolen och stukade ryggen.

Din ekonomiska rådgivare skall nog se sig om efter ett annat jobb. Jag tror att två veckor med scouterna skulle göra Dig gott för att omedelbart därefter under 2 veckors tid konvertera till munk. Avhållsamhet från både sex och sprit är nog ett måste om jag skall anställa Dig !

Anonym sa...

ok rådgivaren kommer in nu, jag var för rädd att se alla bilder i söndags....men wojjen detta gjorde du mycket bra! fan jag är ju lik svullo eller valrossen som jag kallas ibland:) jag tycker detta var kanon, skrattade enormt o inte stukade ryggen utan bröt snoppen.